DIGITALNA ŠTAMPA

Poenta digitalne štampe je da znatno olakša proces štampe. Materijal se prvo priprema na računaru i potom se šalje direktno u mašinu za digitalnu štampu. U zavisnosti od brzine same mašine i obima posla, proces može biti gotov u roku od nekoliko minuta. Digitalna štampa se najčešće koristi za štampanje vizit karti, ID kartica, jelovnika, cenovnika, brošura, kataloga kalendara i sličnih stvari. Posebna prednost digitalne štampe je što nudi mogućnost štampanja probnog otiska i stoga je pogodna za marketinška istraživanja i koristi se pre puštanja glavnog kontigenta u štampu.

ŠTAMPANjE NA MAJICAMA

Štampa na majicama poslednjih godina više nije luksuz. Majice sa vezom, majice sa štampom ili majice sa preslikačima su svuda oko nas. Može se reći da su majice postale deo našeg stajlinga i kvalitetno urađena štampa na majici može samo da doprinese mnogo boljem opštem vizuelnom identitetu. Štampa na majicama je fantastičan način za vaš marketing.

Vaša poruka koju nosite na kvalitetno odštampanoj majici, može biti prenesena svaki dan hiljadama osoba.

ŠTAMPANjE NA CD

Foto Studio Bata nudi širok spektar dodatnih usluga koje prate klasično štampanje. Kao jednu od tih usluga mi Vam nudimo i štampu na samim CD-ovima ili DVD-ovima. Ukoliko ste strastveni kolekcionar filmova i ne želite da označavate svoje CD-ove samo markerom Foto Studio Bata Vam nudi uslugu štampe na disku po najpovoljnijoj ceni. Štampa na disku, kao i svaka druga može biti kolor ili crno bela štampa.

Ukoliko se brinete da bi se Vaši diskovi mogli oštetiti tokom ovog procesa uveravamo Vas da razlog za brigu ne postoji. Naši zaposleni su vrhunski profesionalci, koji su prošli detaljnu obuku iz korišćenja svih mašina za štampanje, kako se takve greške ne bi dešavale. Možete biti sigurni da će Vaši diskovi biti bezbedni kod nas, a i sam proces štampanja toliko kratko traje da ćete moći da dođete po Vaše diskove sa štampom na njima vec istog dana.

Sve ovo radimo po izuzetno povoljnoj ceni tako da se ne morate brinuti da će Vas ovo ulepšavanje Vaše kolekcije filmova puno koštati. Štampa na disku će dati lepši izgled Vašim CD-ovi i niko neše moći da ih razlikuje od originala. Kontaktirajte nas na brojeve telefona koje možete videti na našem web site-u i dogovorićemo se sve u vezi štampe na CD-ovima ili DVD-ovima. Nudimo Vam vrhunski kvalitet štampe na disku, po najpovoljnijoj ceni u najkraćem mogućem roku. Imamo veliko iskustvo u poslovima ovakve vrste i garantujemo da ćemo Vašim diskovima dati neprevaziđen, originalan izgled.