CRNO BELO FOTOKOPIRANJE

Fotokopiranje je postupak kojim Vam dupliramo odnosno umnožavamo odredjeni dokument, svesku, knjigu ili bilo kakav drugi štampani materijal, i to u onoliko primeraka koliko Vi to želite. Fotokopiranje radimo na “Ricoh” i “KonikaMinolta” digitalnim mašinama poslednje generacije, u rezoluciji od 1200 dpi. Ovakva vrsta kopiranja pruža vrhunski kvalitet otiska čak i uverljivijeg od originala. Dođite kod nas na fotokopiranje ili bilo koji drugu uslugu u našoj oblasti.

Fotokopiranje vršimo na različitim papirima i materijalima: papir 80g/m2; 90g/m2 :120g/m2, velika paleta papira u boji 90g/m2, karton (160g/m2; 200g/m2, mat ili sjajni kunzdruk (135 i 250g/m2, paus papir, mat i sjajna termo folije, nalepnice za CD.

Ukoliko donesete materijal zaheftan ili povezan spiralom mi vršimo raskoričavanje, pravimo identičnu kopiju i ponovo vraćamo materijal u prvobitno stanje a po Vašoj želji povezujemo i kopiju. Ono što želite da fotokopirate možemo smanjiti ili uveličati na veličinu koja Vama najviše odgovara. Možemo uvećati ili smanjiti sam tekst, a da format papira ostane iste veličine, ali takodje možemo promeniti format Vašeg materijala.Kod nas fotokopiranje neće biti skup i mukotrpan proces jer mi naš posao shvatamo ozbiljno.

FOTOKOPIRANJE U BOJI

Fotokopiranje u boji predstavlja u svemu verni duplikat originalnog dokumenta. Daje lepši i verniji rezultat od standardnog crno belog kopiranja ali je povezano sa većim troškom i dužim trajanjem same operacije. Svesni neprestano rastućih zahteva nasih musterija i velikog tehnološkog napretka na ovom polju naša radnja nudi, najpovoljnije u gradu, uslugu fotokopiranja u boji.

Naš cilj je da naši klijenti budu usluženi u kratkom vremenskom periodu, dakle korisćenjem savremene tehnologije kada su u pitanju fotokopiranje i štampa u boji, želimo da skratimo proces proizvodnje gotovih proizvoda, a da zadržimo kvalitet na visokom nivou, što smatramo i našom glavnom prednošću kada je konkurencija u ovoj oblasti u pitanju.

Foto Studio Bata će sa zadovoljstvom izaći u susret vašim potrebama i zahtevima kada su u pitanju fotokopiranje ili štampanje u boji, pobrinuće se da u najkraćem vremenskom periodu dobijete željeni proizvod i da naravno budete zadovoljni našom uslugom. Jer, ne zaboravite, kod nas je klijent uvek na prvom mestu, a mi u službi zadovoljavanja njegovih potreba i zahteva.