FOTOKOPIRANJE U BOJI

Fotokopiranje i štampanje  u boji radiimo sa mašina najnovije generacije, debljinu papira birate sami a obično štampamo na papiru od 110 gr. Mi u Foto Studio Bata, posao smatramo krajnje ozbiljno tako da su svi naši štampači i monitori kalibrisani i podešeni tako da fotokopiranje u boji bude vrhunskog kvaliteta.

Za proces fotokopiranja i štampe u boji koristimo mašine najnovije generacije, a debljinu papira birate Vi, u zavisnosti od vaših potreba, a naša praksa je da fotokopiranje i štampu u boji radimo na debljini papira od 110gr. Za fotokopiranje i štampanje u boji posedujemo Konika Minoltu mašinu vrhunskog kvaliteta koje su namenjene isključivo za fotokopiranje i štampanje u boji.

Fotokopiranje u boji predstavlja u svemu verni duplikat originalnog dokumenta. Daje lepši i verniji rezultat od standardnog crno belog kopiranja ali je povezano sa većim troškom i dužim trajanjem same operacije. Svesni neprestano rastućih zahteva nasih musterija i velikog tehnoloskog napretka na ovom polju naša radnja nudi, najpovoljnije u gradu, uslugu fotokopiranja u boji. Kako bismo obezbedili da fotokopiranje u boji bude vrhunskog kvaliteta, naša radnja koristi najmodernije masine iz ove oblasti. Konkretno, za fotokopiranje u boji, koristimo masinu proizvodjača Konika Minolta. Kapacitet masine je oko 25 kolor fotokopija po minuti, sto je čini najboljom u svojoj klasi. Rezolucija slike je fantasticnih 600 dpi, sto nam omogucava da fotokopija u boji bude odradjena na profesionalnom nivou.

Naš cilj je da naši klijenti budu usluženi u kratkom vremenskom periodu, dakle korisćenjem savremene tehnologije kada su u pitanju fotokopiranje i štampa u boji, želimo da skratimo proces proizvodnje gotovih proizvoda, a da zadržimo kvalitet na visokom nivou, što smatramo i našom glavnom prednošću kada je konkurencija u ovoj oblasti u pitanju. Dakle, opredelite se za kvalitet i brzinu, dođite kod nas! Vaše je samo da do naše fotokopirnice doneste materijal ili da ga pošaljete putem e-maila, poverite nam ga, odredite željene parametre i u veoma kratkom period dobijete zeljeni gotov proizvod.

Foto Studio Bata će sa zadovoljstvom izaći u susret vašim potrebama i zahtevima kada su u pitanju fotokopiranje ili štampanje u boji, pobrinuće se da u najkraćem vremenskom periodu dobijete željeni proizvod i da naravno budete zadovoljni našom uslugom. Jer, ne zaboravite, kod nas je klijent uvek na prvom mestu, a mi u sluzbi zadovoljavanja njegovih potreba i zahteva.